W tym miejscu chciałabym poznac wasze zdanie na ten temat czy podoba wam się mój pomysł, może chcielibyście by wnieść z ten dzien cos nowego, jakiś pomysł propozycja?? Zapraszam do pisania i umieszcanaia waszych wypowiedi
dla organizatorów jest to bardo ważne
P.S Przypominmy że tak owy dzień będzie miał miejsce 11.05.2007 o godz 19 i przypominmy o portretach swoich animatorów i najlepiej przynieść je jak najwczesniej do mnie.
Jakieś wątpliwości, pytania?? tutaj jest na to miejsce
Myślę, że sami "zainteresowani" nie będą się nudzić ale niestety nie możemy nic więcej zdradzić. Nieprawdaż, Ewelinko?!
Tak tak zgadzam sie Micialko ale z czystym serduchem powiem tyle że cała moja grupa która mi pomaga włozy w ten dzień wiele serducha by był on nie zapomnianym dniem w życiu każdego naszego drogiego animatora
Gość
Drodzy uczestnicy! Dziękujemy za zaproszenie na ten szczególny dzień... Powiem szczerze, że jesteśmy tym pomysłem mile zaskoczeni! To naprawdę przemiłe! Z niecierpliwością czekamy już tych wszystkich niespodzianek...
Kto chciałby namalować mój portret???
Własnie animatorzy szukajcie chętnych do namalowania waszego portretu wśród waszych grup Przypominam że nalezy je składac u mnie do 11.05.2007 roku formt koniecznie A4 , technika dowolna
Moderator
wytypowana???? przez kogo??
Wytypowana przez maszynę losująca jaka jest Duch św , TEN wie kogo ma wybrać do zniekształcenia kogoś hehehe <zart>
Kasiu zrobie wszystko co w mojej mocy by twój portret był cudowny Zobaczysz będziesz ze mnie jeszcze dumna
a dostane cos w zamian za piękny portret
czekam na twój kreatywny pomysł
jak mi sie odwdzięczysz ??
ja myślę, ze ja nie bede wybierać kogoś do malowania mojego portretu dobierzecie sie jak wam będzie wygodnie
myśmy się nie wybierali, ja zostałam poinformowana, że ktoś już bierze się za wykonanie Twojego portretu, Martusiu
Filipku, niestety tym razem nie będziesz mógł wykonać tego arcydzieła
może następnym razem
PS. Teraz trwają prace nad doskonaleniem naszych planów co do Waszego Święta, Drodzy Animatorzy!
Krew i pot... ;P
dobry pomysł zasługuje na brawa
<brawo> jestem mile zaskoczony...
z pewnością będzie bombowa zabawa.
an.Karol napisał:
dobry pomysł
zasługuje na brawa
<brawo> jestem mile zaskoczony...
z pewnością będzie bombowa zabawa.
Mamy nadzieje ze na serio wam się spodoba beda fajne jaja
Gość
Ale mnie moja grupa nie chce namalować!
Ostatnio edytowany przez an.Agata (2007-05-01 20:43:52)