Moderator
Kto zauważył, że Endru Lampert w "Miłość tak piękna" śpiewa "Miłość rodzi w nas siłę, aby TFAĆ..."? Czy tylko ja??? Bo jeśli tak to muszę sie zgłosić do dobrego otologa:P
kwietny pączek
Jejusiu, aleście sie uczepili każdemu sie może noga podwinąc...w tym wypadku język
chociaż mogłoby to być faktycznie skorygowane
ale ludzie śpiewają gorzej i sie nie przejmuja
Patrz Mandaryna ;]
Gość
eeeeee....... ja tam słyszę: "...TRWAĆ...", a nawet gdyby łyknął literkę to i tak ma głos genialny!
kwietny pączek
Nooo PIN jest ŁOKI
Fajnie ę ludzie z naszych okolic sie tak wybili, a w dodatku nie boją się pokazywać wiary, nadzieji i miłości
Moderator
Ja się głosu nie czepiam:) Tylko chciałam podzielić się takim małym spostrzeżeniem:P
kwietny pączek
Spoko spoko A tak ogólnie o PINie...który kawałek lubicie najbardziej?
kwietny pączek
dla mnie ODLOT ANIOŁÓW jest śliczny...
ale tak ogólnie to lubie ich muzykę
głos, muzyka i text! to jest to
Kocham Pin od momentu kiedy pojawili się w świetochłowicach poprostu uwielbiam kazda ich piosenke i kazdy ich głos osobna
są fantastyczni
ja tego nie zauwazyłam bo jestem zauroczona tymi piosenkmi i żden bład mi nie przeszkadza.
kwietny pączek
w świetochłowicach w zeszłym roku na festynie organizowanym przez Parafię w Piaśnikach?
Ja niestety nie byłam, bo miałam rekolekcje... w tym roku też mnie nie będzie, bo znowmu jestem na III turnusie
Eh...a mają być znowu świetne zespoły! Byleby pogoda dopisała
no pewnie pod koniec sierpnia na "skałce" tak jak ostatnio...
szkoda, że PIN ma koncert w Wiśle, kiedy ja jestem na rekolekcjach w Istebnej
kwietny pączek
Kolejny festyn jest 15.08 SERDECZNIE ZAPRASZAM szczególnie oazowiczów! Musicie nam pomóc to rozręcać...znaczy im, bo mnie ine ma
Ale już wiem, że będzie fajny program muzyczny i w ogóle fajna zabawa
Weźcie tam skołujcie ludzi