INTERNETOWE FORUM RUCHU ŚWIATŁO-ŻYCIE W ŚWIĘTOCHŁOWICACH
heheh pomyślałam sobie, że to dobry temat do dyskusji bo przecież KAŻDY z nas czegoś słucha..
tu można sie podzielić jakimś fajnym muzycznym odkryciem (piosenka, zespół, wokalista/ka) nie koniecznie mówie tutaj o jakis piosenkach religijnych choć wierzcie mi są rewelacyjne zespoły i wykonawcy chrześcijańscy np. TGD albo M. Smith:)
dzielcie sie i piszcieee prrooooosze bo nam forum umarło wręcz bym już powiedziała, trza je zreanimować
mam nadzieje że wreszcie coś sie odezwiecie
nikt mi nie powioeże nie słyszał ostatnio fajnej jakies piosenki
P
ja ostatnio musze sie przyznac mimo całej mojej antypati do Meza i wogule takiej muzyki to musze powiedziec że jego piosenka sacrum baaardzo przypadła mi do gustu
;D az sama sie dziwie że tego słucham
kto jeszcze nie słyszał to polecam:D pozdrawiam cieplutko
Martusiu dobry temacik:) Jak tam Twoja fascynacja SOADem dalej trwa? A co do mojej piosenki to ostatnim czasem jest to "Do kołyski" Dżemu nie jest to jakaś nowość, ale piosenka ma w sobie coś
i choć słuchałam tego dość dawno to ostatnio do tego wróciłam
wiesz martus jeszcze w tobie nadzieja że te forum odżyje. Ja kocham ta piosenke, bo jest rewelacyjna, i muszę przyznać ze niektóre piosenki na dysce były extra (ale chodzi o nowsze), typu AKON itd. Jednak ja teraz non stop słucham piosenki BLUE CAFE "My Road" jest ona cudna i tak z góry polecam ją każdemu. Czasem warto sie wyciszyć i pomarzyć. takie piosenki sa do tego stworzone.
hmmm powiedzmy że moja SOADowa fascynacja troszku mi mineła po moich rekolekcjach II stopnia aleee nie do końca tyle lat słuchania tego zespołu nie da sie tak wyrzucic nagle z życia
Tu przyznaje Ci racje SOADową fascynacje nie łatwo wyrzucić z umysłu. Wiem to po sobie... A co do piosenek religinych to bardzo podoba mi się "Wierze, że już zawsze będziesz" i "Absolutnie nic" szkoda, że tak mało osób zna te piosenki, bo są naprawde piękne:)
co do ostatnich dwoch piosenek to milo by bylo sie ich na Oazie nauczyc ;D masz pole do popisu Natalko:D
;D
ja tam wole moją najlepsza piosenkę "chwalmy Pana w rytmie reagge" jest cudna musimy sie jej nauczyć
ale wy jesteście fajne słodzicie sobie na tym forum jak gołąbeczki na wiosne
Moje upodobania muzyczne ?? hmm
Po II stopniu i tym pozytywnym praniu mózgu zakochałem się w muzyce Michaela Smitha - POLECAM
Z chrześcijańskich rytmów to jescze TGD - (przy tej muzyce się nawracałem).
Niestety chrześcijański rock w ogóle do mnie nie trafia wiec ARMIA, ANASTASIS czy TYMOTEUSZ o nie moje klimaty
A poza tym tooo:
OCEAN
swego czasu COMA (ale już nie)
DZEM
METALLICA
musze przyznać, że też ostatnio BLUE CAFFE
czasami POGODNA GRA
ILLUSION
SOAD - ale to zależy jak leży
a jak tworze to... BEETHOVEN - to na serio działa
A jak mam jakiś cięższy dzionek i mi smutno to słucham....Scieżki dźwiękowej do Kubusia Puchatka:) i wtedy od razu lepiej
a tak poza tym to Smith- bardzo bardzo
Dobrze też na mnie działa Kiljański ( moze już nie nowość, ale...)
i lubię jeszcze ścieżkę dżwiękową do Walk to remember ( Szkoła uczuć)
i wogóle to muzyka jest fajna...
aaaaaa a wiecie jaką piosenkę jeszcze kocham... bo jestem z nią zwiazana emocjonalnie wręcz... "Dobranocka dla..." wykonawca MATE.O polecam wszystkim do poduszki:)
Ostatnio edytowany przez mod.Aga (2007-02-20 21:52:32)
Pozwólci,że się dołączę : a więc TGD na pewno ( mam świra na ich punkcie),Katie Melua-to takie stare-nowe podejście do muzyki,Mocni w Duchu-pełen profesjonalizm, no i klasyka rocka Led Zeppelin,Deep Purple, Budgie.
Zaciekawiliście mnie kimś kogo nie znam M. Smith-kto to? Pozdrawiam
M Smith ma cudne pioseneczki w języku angielskim oczywiście, tego racej nie da się opisac musisz sam sprawdzić, pozdrawiam
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez an.Marta (2007-02-28 16:55:34)