an.Karol napisał:
mod.Aga napisał:
Nawet nie wiecie jak to dla mnie wielka radość...robicie to dla nas...a to niezwykłe...bardzo dziękuje...ale wiecie co...jeszcze bardziej cieszę się z tego że sami wpadliście na ten pomysł...a najbardziej z tego że robicie to razem...jestem pewna ze będzie piękny...
powiem wam, że ja też jestem bardzo zadowolony. i ucieszony.
sprawia mi ogromna radość wasze zaangażowanie i troska o nas.
...aż chce się was wycałować![]()
![]()
ja sie podpisuje również pod wypowiedzia moich poprzedników
i chce dodać, że ja osobiście mam nadzieję, ze ten dzień zblizy nas wszystkich bardziej
i nasza wspólnota będzie jeszcze bardziej wspólnotą
Karolku 3mamy cie za słowo my sie nie pogniwamy
Ale pamietaj skoro wszystkich to wszystkich
Myślę że najlepsze i zarazem najgorsze jest to że nikt dnia animatora wcześniej nie wymyślił.
Ewelinka i inni9 pomysłodawcy mogą mieć radość,że jako pierwsi to wymyślili,a zarazem temat do zastanowienia.Dlaczego nikt nie zatroszczył się wczesniej o animatorów i tego nie wymyślił?
to jest chyba pytanie retoryczne, ale uważam,że nie powinniśmy się zastanawiać czego ktoś nie zrobił, ale na tym,że teraz jest lepiej i co ktoś chce zrobić
Na to pytnie powinni odpowiediec chyba sami animatorzy, którzy wczesniej byli ucestnikami tak jak my Ale cego sie nie robi dla animatorów prawda?? sa tacy kochani
ich Filipkute trzeba dowartościowac, stąd pomysł dnia animatora
jakie nasi animatorzy mają szczęście,że wśród uczestników znalazła się taka panna Ewelinka,która wpadła na ten pomysł
Ostatnio edytowany przez Agatek (2007-05-08 18:14:06)
Filip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cóz ty sugerujesz?? sa inni bardziej kreatywni niż ja mi casem palma odbija i mysle o cyms konkretnym
swatki się nalazły no brawo, tylko jeszcze nie wiem z kim
na to prosze załozyc nowytemat, a tutaj pisac o dniu animatora oki?? nie bijcie postów na daremno
filip napisał:
Dlaczego nikt nie zatroszczył się wczesniej o animatorów i tego nie wymyślił?
świetne pytanie!!!
Czy tylko my jesteśmy tak pomysłowi i tylko my tak kochamy naszych animatorów?
filip napisał:
tam na daremno.NA KONKURS
ale tu mnie rozczarowałeś Filipku...
myślałam, że nie jest dla Was to aż tak ważne (żeby pisać posty nie mające sensu)...
PS. Myślę, że animatorzy będą się kulać ze śmiechu w dzień swojego święta, dzięki nam...