Widzę tutaj wasze propozycje samej organizacji (zabaw, ubioru, stylu) jak i konkretne propozycje piosenek.
Moderator
Zróbmy coś śmiesznego na najbliższej zabawie:P Niech się każdy jakoś przebierze. Będzie śmiesznie:P
popieram, mnóstwo konkursów, wygłupów i w ogóle żeby to była niezapomniana zabawa
no tak, ale nie mówicie o niczym konkretnym...
może żeby każdy przebrał sie w jakis taki mroczny strój, nie wiem co jeszcze ...
Moderator
Pisząc o przebieraniu miałam na mysli to, ze każdy coś dla siebie wymysli. Bez sensu będzie znów przychodzenie np. w berecie czy z krawatem. Każdy dla siebie wymysli jakies śmieszne przebranie:P
może zrobimy też kotyliony ?!
Moderator
To chyba nie takie proste.
Moderator
Wiesz co nie wiem, ale to kupa załatwiania. W sumie to tylko dobra wola dyrektorki. Pogadaj z Agą może ona cos wie.
jak taka propozycje...
..moze troche czasu jeszcze jest ...
...tak wiec... moze zrobimy znowu jasełka...
Ja sie mogę przebrać za harcerke dużego problemu z tym nie będę mieć a co do zabaw to znam kilka pląsów harcerskich a to prawie to samo co zabawy w sumie ja nie widze różnicy.
odnowię temat...
mam propozycję...
jeśli miałaby się odbyć jakaś zabawa to chciałabym żeby była inna muzyka niż zwykle tzn. ograniczone ilości a nawet brak techna...a jeszcze lepiej zrobić stylizowaną zabawę np. na lata 60' ...
Mod.Aga miała fajny pomysł żeby przebrać się za wieśniaków...
dobry pomysł
padały juz takie propozycje
jestem jak najbardziej za
przy takiej muzyce bedziemy sie bawić dużo lepiej
przynajmniej moim zdaniem